Начало > Други > Сблъсъкът на титаните

Сблъсъкът на титаните


Сблъсъкът на Титаните

Сблъсъкът на Титаните

Сблъсъкът на титаните е фантастичен филм, който ще излезе през 2010 и е римейк на на същия филм от преди 30 години, както и леко базиран на гръцкия мит за Персей. Режисиран от Луис Летериър и с участието на Сам Уортингтън, филмът ще е 3-D.

Малко по историята на филма…Войната между боговете е на път да разруши света. Героят Персей (Сам Уортингтън), роден от боговете, но отгледан от хората, отчаяно и безуспешно се бори срещу Хадес (Ралф Файнс), злия бог на подземното царство, за да спаси семейството си. След като вече не му е останало нищо за губене, Персей тръгва на последна отчаяна мисия срещу злия бог, за да предотврати възможността той да получи сила от Зевс (Лиам Нийсън) и да отприщи ад на земята! Персей повежда своята армия надълбоко в забраненото подземно царство, където се изправя срещу демони и зверове! Там той би оцелял САМО ако приеме божественото си начало, проумее вярата си и създаде СВОЯ собствена съдба!

Главните роли във филма играят Сам Уортингтън, Пийт Постълуейт, Лиам Нийсън, Ралф Файнс, Джема Артъртън, Джейсън Флеминг, Изабела Мико, Дани Хюстън. Световната примиера на филма е фиксирана като 26 март, а у нас филма идва на 9 Април. До тогава можете да се насладите на трейлъра 🙂

Advertisements
  1. Prima
    12/04/2010 в 09:19

    Бих искала да ви дам една препоръка. Гледах „Сблъсъкът на титаните“ в кино Арена. Изключително съм недоволна от качеството на субтитрите. Не знам как са преценили да ги направят жълти, което е доста некомфортно (да не кажа НЕВЪЗМОЖНО) за четене. На излизане половината от хората коментираха, че почти нищо не са прочели! Да не говорим, че 3Д очилата размазваха допълнително и без това лошите субтитри! Ако не се лъжа филма беше от „Александра филмс“, бих ви препоръчала да ги посъветвате да спрат с тези жълти субтитри, защото гледах рекламите в началото и видях доста други филми направени по същия начин. Което означава, че за нищо на света няма да отида да ги гледам във вашето кино! И ако съдя по коментарите на публиката, много хора ще постъпят по същия начин! Не си заслужава да даваш толкова пари и накрая да си излезеш, неразбрал половината филм и с главоболие от напрагане да прочетеш нещо!!

  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: