Начало > Други > Посланията на татуировките …

Посланията на татуировките …


Снимка - google.bg

Снимка - google.bg

Татуирането е старо, колкото и човечеството. Всички знаем, че преди хиляди години и пещерните хора са обичали да рисуват по телата си, а пък в Древна Гърия татуирани били робите. В следствие на времето, от символ на религиозна принадлежност, татуировките са се превърнали в нещо, като моден феномен. Интересното е че чрез тези рисунки по тялото можем да разберем много за характера на човек. Едни и същи изображения по тялото ни обаче могат да се тълкуват различно. Главната зависимост е от тази на пола ни …съответно мъж или жена.

Какво иска да ни каже той:

– ако случайно забележите, че е татуирал името на бившата си приятелка, то трябва да знаете, че той е много природолюбив, но проблема му е, че неможе да се учи от собствените си грешки. Този тип мъже са оптимисти и винаги вярват, че жената, с която са в момента, е тази, която винаги са чакали и с която трябва да бъдат … но така до следващия път.

– ако някъде по тялото му има татуиран мистичен символ, то знайте, че този човек копнее за внимание. Убедени са, че никой не ги разбира и търсят точно това у хората. Не се смятат за повърхностни.

– ако е избрал някакво традиционно изображение или малка тренировка, то трябва да знаете, че този тип мъже са предани. Не се крият зад различни маски и не са двулични.

– ако търсите дълбоко емоционален, чувствителен и търсещ обвързване човек, то трябва да търсите име на дете по тялото му. Този тип мъже държът много на връзката и я възприемат доста сериозно.

– ако видите пък случайно картинка на супергерой или пък на известна личност, трябва да си имате едно на ум, защото този мъж има иначе казано огромно его.

Ако по тялото не намерите нито една от дадените типове татуировки, ами срещнете нещо шантаво не се стряскайте, защото тези мъже са сръвнително отговорни към живота, а шанса да ви впечатлят с чувството си за хумор е доста голям.

Как да разчетем картините от нейното тяло:

– ако видите нейното име някъде по тялото и е хубаво да знаете, че тя е доста спонтанна и променя мнението си главно според ситуацията. Непредвидими и творчески настроени.

– ако видите някъде по тялото на някоя жена татуирани сърци или цвете, главното, което тя иска да постигне е да се представи като бунтарка. Важно е да знаете, че това не означава, че тя е такава и в повечето случай този тип жени търсят отчайващо внимание и са големи перфекционистки.

– ако мернете някакво мото или послание, знайте жената е емоционално несигурна и търси смисъла на живота. Има вероятност да не е съвършенната партньорка, но тя търси съвършенната любов …

– ако видите името на бившото и гадже татуирано някъде по тялото – момичето е влюбено до полуда, НО до тогава, до когато се появи нов мъж в живота й.

В общи линии това са доста интересни методи за разчитане характера на дадена личност, затова ако ви трябва повече инфо, а неможете да го получите … гледайте татуировките по тялото на половинката.

gep_150

Гласувайте за статията в Svejo.net

Advertisements
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: