Начало > Други > Извънземни отвличали хора в Аляска (видео)

Извънземни отвличали хора в Аляска (видео)


Планината, приютила родната ни столица в низините си, Витоша, се превръща в студената, труднодостъпна и пълна с мистерии Аляска в новия трилър с Мила Йовович “Четвъртият вид”. Голяма част от продукцията е заснета в България, в студиата на Ню имидж и в полите на Витоша, през 2008 г. Тогава актрисата от “Заразно зло” гостува в страната ни заедно със съпруга и дъщеричката си.

“Четвъртият вид” е трилър за неразрешена мистерия в Аляска и е базиран на истински факти. За последните 40 години в едно от градчетата в щата има необичайно много и необясними изчезвания на хора, както и обвинения към правитеството на САЩ, че потулва случая, подобно на обстоятелствата около прословутата Зона 51. Събитията в лентата проследяват разследването на психиатъра Абигейл Тейлър, изиграна от Мила Йовович, която документирайки сеансите с пациентите си, се натъква на истината зад периодичното изчезване на хора в Аляска. С времето Тейлър стига до шокиращи открития, които са отвъд границите на човешкия разум. Игралните моменти са преплетени с реални документални записи от сеансите на д-р Абигейл Тейлър с пациентите й.

Според направената през 1972 г. класификация на срещите с извънземни, те са четири вида. Първият вид е когато НЛО е само забелязано. Когато съществуват доказателства за това, контактът е от втори вид. При осъществена среща с извънземните – това е трети вид. Последното ниво – отвличане – е четвъртият вид.
Световната премиера на „Четвъртият вид” в световен мащаб се състоя на 6 ноември в САЩ. У нас филмът тръгва по кината на 15.01.2010 г.

Advertisements
Категории:Други
  1. petrov7875
    10/01/2010 в 12:15

    Мммм интересно!

  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: